ØnskeBørn Blog

Vælg den rigtige kombivogn

Simone___Morten_baby_jogger

Man skulle tro, at man havde styr på alt som flergangsforældre. At man kendte til alle de brands der er på markedet inden for babyspektret, og at man havde helt styr på fordele og ulemper ved de forskellige mærker og produkter... Men ak nej. 

Her stod vi og ventede barn nr. 4 i søskendeflokken, en rigtig lille efternøler, og selvom det kun var 5 år siden, at den yngste af ungerne blev født, så havde markedet ændret sig markant siden, og alt det der var nyt og anbefalelsesværdigt dengang, var pludselig byttet ud med noget andet.

Vi har nok lignet to helt grønne førstegangsforældre, da vi første gang stod der i Ønskebørns afdeling med vogne, for der gik ikke mange minutter, før der var en ekspedient henne og spørge, om vi havde brug for hjælp - og det blev et JA tak til den hjælp herfra!

Efter at have snakket noget tid om vores behov og ønsker til en vogn, og efter adskillige køreture med samtlige af butikkens kombivogne, klapvogne og barnevogne, fandt vi frem til de 3 essentielle ønsker vi havde:

1. Den skulle have drejehjul og være nem at køre rundt med.

2. Den skulle kunne agere som både klapvogn og barnevogn, og samtidig have et lækkert design.

3. Den skulle fylde så lidt som muligt, så vi kunne have den bag i bilen.

Med disse ønsker stod der én vogn tilbage som vores favorit: Baby Jogger City Elite Anniversary.

Dertil købte vi så en adapter og en lift der kan klikkes på stellet og fungere som barnevognsdel, indtil baby er stor nok til at kunne komme i klapvognssædet. Vi var spændte på, hvad vi kunne forvente, fordi ingen af os førhen har brugt en kombivogn.

Nu er vores yngste datter kommet til verden for 3 uger siden, og vi har haft vognen i brug på daglig basis fra aller første dag af. Der er ingen tvivl om, at vi har fået fingrene i den helt rette vogn! Den er simpelthen så nem at køre og dreje med, men føles samtidig robust og stabil, og den er utrolig nem at folde sammen og pakke i bilen.

En af de andre helt store fordele er, at hjulet foran nemt kan indstilles til at være drejehjul, så den er let at komme rundt med i Københavns bygader, men lige så nemt kan man også fjerne drejefunktionen, så vi lige så let kan køre rundt med den på mere bumlede veje og skovstier, hvilket vi er rigtig glade for, da begge vores familier bor i provinsen. Det er uden sammenligning den bedste vogn, vi har haft, og vi kan klart anbefale den til andre!

Simone & Morten

Efterårshygge: Græskarsuppe
Træn korrekt under din graviditet

Thrane.nu