Der er ikke noget, der betyder mere for dig end dit barns velvære og trivsel. Sådan er det også for ØnskeBørn. Forældre med småfolk har en stor opgave foran sig, men der er hjælp at hente.

Hver dag gør vi vores bedste for at hjælpe dig og dit barn på rette vej. Vi rådgiver og vejleder, og kan vi gøre det lettere og sjovere for jer at være forældre, er vores mål nået. ØnskeBørn står for service, kvalitet og faglig viden, og så er vi altid klar til at tage hånd om jer.

Siden ØnskeBørn blev etableret i 2001, har vi betragtet det som vores vigtigste opgave at få vores kunder til at føle sig trygge som forældre. Vi giver altid en god og personlig vejledning, både i de fysiske butikker og på webshoppen. Vi er en frivillig dansk kæde af større butikker med et stort udvalg af produkter, der gør det sjovere og lettere at være forældre til småfolk. Siden begyndelsen har kæden haft succes, og det skyldes ikke mindst, at alle butikker stiller en udstrakt service, et stort udvalg og faglig viden til rådighed for forældrene.

Vi gør alt, for at du kan finde netop det, der passer til dine ønsker og dit barns behov. Det store udvalg dækker mange aldersgrupper, og du kan vælge mellem økonomisk fordelagtige produkter og markedets bedste og mest eksklusive.

Vi synes, at børn er sjove, og derfor tager vi dem alvorligt. Det afspejler sig også i vores mange servicetilbud, der gør det endnu sjovere og lettere at være forældre til småfolk.

Målet er at give dig den korrekte dokumenterede information, så du kan træffe det rigtige valg for dig og dit barn. Vi anbefaler, at du besøger os i butikkerne og får den rette vejledning netop efter jeres behov og ønsker.

Thrane.nu