Vi matcher prisen

Hos ØnskeBørn har vi prismatch på en lang række varer, som fx autostole. Vi laver løbende prisjusteringer ved hjælp af en prisrobot og sikrer dig den bedste pris på det danske marked.

Sådan virker det

Finder du en vare, som er markeret med prismatch på www.onskeborn.dk, kan du inden købet benytte dig af vores prismatch. Det betyder at hvis du finder varen billigere på én af de nedenstående webshops, så matcher vi prisen. Sammenligningsprisen for prismatch er produktets pris + levering og eventuelle gebyrer, dvs. den samlede pris du skal betale for at få produktet leveret til din hjemmeadresse. Vores prismatch gælder både på webshoppen og i vores ØnskeBørn butikker!

Ønsker du at benytte dig af vores prismatch på webshoppen, skal du sende os dokumentation i form af billede med dato, hvor du har set produktet billigere. Ønsker du at benytte dig af vores prismatch i én af vores butikker, skal du medbringe dokumentation i form af katalog, en tilbudsannonce eller vise tilbuddet på den pågældende webshop på din telefon. Husk at medbringe dokumentation for dato på tilbuddet.

Hvem prismatcher vi?

Hos ØnskeBørn matcher vi prisen på udvalgte produkter fra følgende webshops:

  • babysam.dk
  • kaereboern.dk
  • fdm.dk
  • coop.dk
  • eurotoys.dk
  • babyshower.dk
  • filur.dk
  • babyudstyr.dk

Hvilke produkter prismatcher vi?

Hos ØnskeBørn matcher vi en lang række produkter inden for forskellige produktkategorier. Produkterne er alle markeret med vores prismatch logo som du kan se øverst på denne side.

Når det ikke virker

ØnskeBørns prismatch ophører pr. 31.12.2024, og køb foretaget efter denne dato er ikke omfattet af vores prismatch. Vi matcher ikke prisen for varer, som udbydes ved køtilbud, timetilbud, rabatkoder, medlemstilbud og ophørsudsalg. Ligeledes skal varen være på lager hos den pågældende netbutik, såvel som ØnskeBørn, og ikke være en bestillingsvare. Produktet skal desuden være den samme model. Prismatch kan ikke anvendes efter køb af en vare.

Vi tager forbehold for trykfejl hos vores konkurrenter. Forbrugerens rettigheder reguleret af købeloven berøres ikke af garantien fx i henhold til reklamationer. Prismatch gælder ikke for specialfremstillede varer, individuelt forhandlede priser og engrossalg. Vi forbeholder os retten til at afvise et prismatch på et produkt, såfremt prisen hos konkurrenten kommer under vores kostpris.

Thrane.nu