ØnskeBørn Blog

Første skoledag
Nicki / ØnskeBørn
Gode råd
Starten af august er altid en spændende tid med de efterhånden store børn. Det er tid til et nyt skoleår eller endda tid til barnets første skoleår. Skal dit barn først starte i børnehave? Så vent med at klikke væk. Uanset om barnet skal starte i skole eller børnehave, så har jeg her fundet nogen lækre ting frem til jer, uanset alder. 
Sommerhygge = Jordbærtærte
Nicki / ØnskeBørn
Opskrifter
Sommeren er over os, og lige om lidt kalder sommerferien. For mig er sommeren som lig med store søde danske jordbær fra min bedstefars have. Derfor har jeg fundet en lækker opskrift på jordbærtærte frem, som jeg bruger hver sommer. 
Forkæl mor på mors dag
Nicki / ØnskeBørn
Familielivet
Den anden søndag i Maj er det mors dag, og hvem vil ikke blive glad for lidt forkælelse, choko-lade eller blomster på dagen? Forkælelses produkter er altid et hit, og vi har fundet nogle for-slag, for at hjælpe dig på vej. 
Leander
ØnskeBørn
Brands
Leander er en dansk virksomhed, der leverer dansk design indenfor børne- og babymøbler. Leander produkter har form og funktion i højsædet, og der er lagt vægt på, at den håndværksmæssige kvalitet er i orden. Møblerne leveres i et lækkert design, og den høje kvalitet gør, at et Leander møbel sagtens kan gå i arv.
PetitLux
ØnskeBørn
Brands
PetitLux er en privat label serie som kun forhandles hos ØnskeBørn. Du finder ikke denne fine serie andre steder. PetitLux hjælper dit barn med at skabe et ønskeunivers med seriens sengetøj, sengerand, ammepude, puslepude, og sikrer tryghed fra start til den lille med den matchende babynest. Et værelse kan rumme forskellige slags historier, og kun fantasien sætter grænser, når du skal forvandle børneværelset på ny.
Emmaljunga
ØnskeBørn
Brands
Din Emmaljunga er fremstillet af tekstiler som kan modstå kolde vintre, varme somre, regnfulde efterår og børns beskidte sko og klæbende fingre! Som producent af kvalitetsprodukter i Skandinavien siden 1925 har Emmaljunga lang erfaring med hårde vejrforhold og har derfor udviklet sine egne tekstiler. Tekstilerne er ikke kun smudsafvisende og meget vandafvisende, men giver også fremragende beskyttelse mod sol, vind og kulde. Tekstilerne har solfaktorbeskyttelse på 50+. Det gør at kalecher og solsejl beskytter barnet mod solen.
STORK
ØnskeBørn
Gode råd
I 2014 blev en tanke til virkelighed. Nu var alle tankerne og tegningerne fra papiret blevet udviklet til den første prototype. Den nye STORK vogn havde været undervejs siden 2021, den havde gennemgået flere tests, for at vognen kunne opfylde de store drømme om en kompakt vogn, der skulle kunne være i selv de mindste bil og stadig være en skøn barnevogn med et stort liggemål til guldklumpen.
Sådan får du tid til at træne med en baby i huset
Maria Dior
Maria Dior
Er du førstegangsmor, kan det komme som en overraskelse, hvor lidt fritid du i virkeligheden har med en baby i huset. Selvom baby sover, er der mange andre ting, der lige skal tages hånd om. 
"Øko-mor" fordi det giver mening
Maria
Familielivet
Som bevidst forbruger og mor til tre børn fra 0-7 år går jeg meget op i, hvad vi køber og forbruger i vores familie. Jeg er optaget af økologi, sundhed og bæredygtighed og vælger vores indkøb med omhu, hvad enten det er dagligvarer, plejeprodukter, mad, tøj eller sko - og særligt, når det gælder anskaffelser til børnene. 
3 Uundværlige øvelser lige efter fødslen
Maria Dior
Maria Dior
 ... for det bedste efterfødselsforløb og færre gener
Aktivitet, træning og stimuli giver mere energi og større overskud
Maria Dior
Gode råd
Ofte nedprioriterer vi mødre vores egen sundhed til fordel for familiens behov. Vi føler os trætte og uoplagte og mangler overskud til at "gøre noget godt for os selv". Men vidste du, at træning og sundhed giver dig energi og overskud? Og at det kan føre til, at du har mere overskud til at være den mor, du gerne vil? 
Den rigtige madras kan være altafgørende …
Anne Mette Hansen
Gode råd
Søvn, søvn og atter søvn. Intet kan erstatte god søvn for de små. Søvn er vigtig for barnets udvikling, og enhver småbørnsfamilie, som har haft et barn med søvnproblemer, kan bekræfte, hvor meget det kommer til at betyde for hele familiens hverdag, hvis baby ikke sover godt. 
4 nemme og sikre måder at holde sig i form under graviditeten på
Maria Dior
Maria Dior
...som du kan tage i brug med det samme!Problem: at ikke have energi eller viden om hvordan man er aktive under graviditeten 
Reducer din fødselstid med minimum 2 timer i gennemsnit
Maria Dior
Maria Dior
Uden medicin, smertelindring eller udstyr!Når du har haft veer i 26 timer, er jeg ret sikker på, at du ville ønske, du vidste det, jeg fortæller dig nu. Så jeg håber, du læser dette indlæg INDEN din fødsel! 
Har jeg et skævt bækken? Og hvad kan jeg gøre for at behandle det?
Maria Dior
Maria Dior
Først og fremmest er det vigtigt at gøre opmærksom på, at rigtig mange har skævheder og ubalancer i kroppen. Nogen har været "skæv" siden fødslen, hvor andre har pådraget sig det med årene. 
Giv din krop de bedste forudsætninger med dette komplette efterfødselsprogram
Maria Dior
Maria Dior
At være mor slider på kroppen. Derfor er der desværre mange mødre, der døjer med gener i lænd, nakke og skuldre. Det er heldigvis også mange mødre som ingen gener har, men som stadig har godt af at forebygge. 
Genoptræning efter kejsersnit
Maria Dior
Maria Dior
Et kejsersnit er en stor operation, og det er vigtigt at lytte til kroppen og virkelig mærke efter, hvordan helingsprocessen skrider frem. Det er let at blive snydt af den udvendige heling af arret, og mange glemmer, at arret også skal have tid til at hele indvendigt. 
Vægtvedligeholdelse under graviditeten - forhøjet BMI?
Maria Dior
Maria Dior
Under graviditeten er der mange der har svært ved at acceptere vægtøgningen.Måske især dig, der var lidt overvægtig inden du blev gravid.Personlig havde jeg det hvert fald lidt stramt ved at se vægten gå op, uden at jeg have særlig meget kontrol over det. 
Hvornår skal du IKKE træne i et fitnesscenter, når du er gravid?
Maria Dior
Maria Dior
Vil jeg virkelig anbefale nogen at lade være med at træne under graviditeten, hvis det er i et fitnesscenter? 
Beskyt dit barn i trafikken – også når det er ufødt
Benedicte Engel
Gode råd
Vi køber ind af babyudstyr, autostole, bæreseler, klapvogne, barnevogne – til når barnet er født. Men hvad med at passe på babyen allerede når den ligger inde i maven? Jeg kendte ikke selv til produktet, men blev præsenteret for det første gang, jeg var gravid. 
Thrane.nu