Fra os til jer ...

Du stod med bankende hjerte, og havde måske aldrig tænkt over hvordan du ville reagere? Danse, grine, græde eller skrige det ud – testen var positiv! Og hurtigt blev fristelsen for at dele den glædelige nyhed med ALLE stor!

I er måske ikke klar over det, men I går den bedste tid i møde, men også den hårdeste. Dagene vil føles kortere og nætterne længere, og du vil formentlig værdsætte behagelige bukser, en lur og tid til at få vasket hår endnu mere end før. Men størstedelen af tiden bliver fyldt med glæde, minder og kærlighed.

... men hvad så nu?

Det hele starter med, at man skal ud og købe udstyr, indrette det perfekte børneværelse og bygge reden til at den lille ny kommer flyvende med storken.

Hos ØnskeBørn vil vi gøre alt for, at I får en nemmere hverdag, hvor jeres fokus kun behøver at være på familien. Det der er rigtigt for nogle er måske ikke det rigtige for jer. Vi står klar til at lytte til jeres behov, så I netop får de rigtige produkter fra start. Behovene er forskellige fra familie til familie, men sammen vil vi finde det rigtige!

Så kære forældre … stort tillykke med graviditeten!

Udover vejledning og rådgivning hjælper ØnskeBørn til fra start!
Hent en gratis Ønskeboks i en af vores ØnskeBørn butikker!*

Ønskeboksen indeholder en række nyttige og relevante produkter, som du kan gøre brug af i den første tid med den lille.

Bestil din Ønskeboks her!

Da Ønskeboksens indhold ændrer sig løbende, er det ikke sikkert, at du finder de samme ting i din pakke, som din veninde fik i sin. Men du kan være sikker på, at vi hele tiden tilstræber at have et indhold, som er både attraktivt og relevant for dig og din baby.

*Bemærk: Det eneste du skal gøre for at modtage babypakken er at udfylde bestillingsformularen på www.onskeboksen.dk. Herefter kan du afhente din pakke i din lokale ØnskeBørn butik, dog tidligst 5 mdr. før termin, og 3 mdr. efter. Der kan kun bestilles én Ønskeboks pr. husstand. Hvis du er så heldig, at vente tvillinger, så læg første bestilling af Ønskeboksen og tag derefter kontakt til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Thrane.nu