ØnskeBørn Blog

Skab det perfekte børneværelse

Skab det perfekte børneværelse

Alle mødre kender udfordringen med at indrette det HELT PERFEKTE børneværelse. For selvfølge­lig har vores barn/børn fortjent et fint værelse.

 Et værelse kan rumme forskellige slags historier, og kun fantasien sætter grænser, når du skal til at forvandle børneværelset på ny!
Der kan være flere overvejelser ved, at skabe en hyggelig samt harmonisk atmosfære på børneværelset, især hvis man er begrænset af kvadratmeter.

Hos ØnskeBørn hjælper vi til, hvordan du kan ud­nytte værelsets kvadratmeter optimalt uden at det begrænser fantasien, da et lille værelse ikke skal være en hindring for at udnytte hele rummet. Vi gør plads til at drømme stort.

En god nattesøvn

Det er altafgørende for børns udvikling med en god nattesøvn. Derfor er det vigtigt at de kommer godt i drømmeland. Men hvilken seng er bedst for dit barn?

Mulighederne er mange, og det kan være noget af en jungle at finde rundt i alle de forskel­lige typer af senge. En juniorseng er mellemstationen fra tremmesengen til en almindelig seng. De fleste juniorsenge har derfor sengeheste, så barnet ikke falder ud af sengen, når det ruller uroligt rundt i søvne.

Opbevaring

Det er også vigtigt, at tænke over opbevaringsløs­ninger, så man nemt og hurtigt kan rydde legetøjet op, så det ikke flyder alle vegne. Nogen vælger en opbevaringspose og andre vælger et produkt med låg for at det ikke ser rodet ud.

Det er sjældent her forældrenes fokus er, når de skal indrette, men det kan være med til at give et helhedsindtryk af børneværelset, som skal give anledning til hygge, leg og sjove aktiviteter.

Husk at lave plads til leg

Børneværelset, er hvor børnene skal have mulighed for, at folde sig ud med leg og spil, mens det samtidig skal være hyggeligt, når puttetiden nærmer sig. Det er derfor vigtigt, når man indretter børneværelset, at der tages højde for, at der er plads til at folde sig ud, uanset om man vil lege med dinosaurer, eller med klodser der skal spredes udover hele gulvet.

De små skal have nogle kvm2 at boltre sig på. Hvis man ikke har den mulighed på børneværelset, så lav et legehjørne i stuen, hvor de kan udfolde deres fantasier.

Hvordan ser dit ønske-univers ud?
Vis os dine indretningstips på Instagram #onskeborndk

Ekstra gode grunde til at vælge en STORK barnevogn
En højstol er vel bare en høj stol?

Thrane.nu