ØnskeBørn Blog

Lad dit barn eksperimentere med maden
ØnskeBørn
Familielivet
Forældre har, som regel, en forventning om, at det skalvære hyggeligt at spise sammen – hver dag. Men dette  glansbillede kan godt være en anden, da børn, somudgangspunkt, først sidder stille og spiser pænt fra  seksårsalderen.
Se mere
Fokus på sikkerhed i trafikken
ØnskeBørn
Gode råd
 Er dit barn bag på cyklen eller med på løbecykel?
Se mere
Malene fra byMOXO, om at blive mor for første gang
ØnskeBørn
Graviditet og fødsel
At være gravid medfølger både glæde og udfordringer. 
Se mere
HJÆLP! Mit barn er ved at få tænder
ØnskeBørn
Gode råd
Barnets mælketænder starter tidligt i fosterstadiet, og nogleoplever, at deres barn bliver født med en tand, men mælketandsættet består af 20 tænder.
Se mere
Køb legetøj, der matcher dit barn
ØnskeBørn
Gode råd
Husk at købe legetøj, der matcher dit barn, i forhold til aktivitet og kreativitet.
Se mere
Louise og Katrine, 24 år og tvillingesøstre
ØnskeBørn
Familielivet
Et spørgsmål vi ofte får stillet er, »Hvordan det er at være tvilling« og om det ikke er dejligt, at man altid har en at være sammen med. Og jo, det har været helt fantastisk, og det er det stadig!
Se mere
Done by Deer
ØnskeBørn
Brands
Done by Deer er et dansk firma specialiseret i innovative babyprodukter med design der lader børn lege sig frem til barndommens udviklingstrin. Med sikkerhed, holdbarhed og fantasi som nøgleord stræber Done by Deer og deres søde dyrevenner efter at være trofaste følgesvende i barnets rejse fra nyfødt til tumling.
Se mere
STOKKE
ØnskeBørn
Brands
Here we grow™ - Stokke er et norsk varemærke som er kendt over hele verden for sine førsteklasses løsninger for børn. De har i flere årtier kombineret sin lidenskab for barnets udvikling og skandinavis design til at skabe unikke produkter af høj kvalitet indenfor forskellige produktkategorier; højstole, senge, barnevogne, badekar, rejseprodukter og tilbehør.
Se mere
Få 11 tips til hvordan du vælger den rigtige vogn
ØnskeBørn
Gode råd
Betina Winther fra ØnskeBørn i Odense giver tips til at vælge den helt rigtige vogn.
Se mere
Spørgsmål og svar om autostole
ØnskeBørn
Gode råd
Her finder du svar på dine spørgsmål om autostole
Se mere
Med far på barsel
ØnskeBørn
Gode råd
Her kan I møde Nicki, der lige nu er på barsel med sit andet barn. Han deler sine tanker om at være far på barsel.
Se mere
Sådan vedligeholder I jeres barnevogn bedst
ØnskeBørn
Gode råd
Lampen lyser i bilens display – tid til service, siger den. Ja, de siger jo bilen holder længere, når man overholder kilometer eftersynene, og afsted det går til det lokale værksted. Dette scenarie er faktisk også gældende for din barnevogn. 
Se mere
Det skal du tænke på når din baby skal sove ude
ØnskeBørn
Gode råd
Nogle forældre glæder sig ved tanken over, at deres barn skal sove ude i barnevognen. Men der skal altid tages nogle forbehold.
Se mere
Skab et sikkert hjem for dit barn
ØnskeBørn
Gode råd
Når dit hjem ændrer status fra voksen- til småbørnsbolig, bliver du ud over forældrerollen også nødt til at påtage dig opgaven som barnets sikkerhedsrepræ- sentant. Børn er nysgerrige af natur og desværre sker mange af ulykkerne med småbørn netop i hjemmet, når børnene går på opdagelse.
Se mere
Sikkerhed i autostole
ØnskeBørn
Gode råd
 Ved du hvordan du sikrer dit barn bedst muligt i autostolen?
Se mere
Leander
ØnskeBørn
Brands
Leander er en dansk virksomhed, der leverer dansk design indenfor børne- og babymøbler. Leander produkter har form og funktion i højsædet, og der er lagt vægt på, at den håndværksmæssige kvalitet er i orden. Møblerne leveres i et lækkert design, og den høje kvalitet gør, at et Leander møbel sagtens kan gå i arv.
Se mere
PetitLux
ØnskeBørn
Brands
PetitLux er en privat label serie som kun forhandles hos ØnskeBørn. Du finder ikke denne fine serie andre steder. PetitLux hjælper dit barn med at skabe et ønskeunivers med seriens sengetøj, sengerand, ammepude, puslepude, og sikrer tryghed fra start til den lille med den matchende babynest. Et værelse kan rumme forskellige slags historier, og kun fantasien sætter grænser, når du skal forvandle børneværelset på ny.
Se mere
Emmaljunga
ØnskeBørn
Brands
Din Emmaljunga er fremstillet af tekstiler som kan modstå kolde vintre, varme somre, regnfulde efterår og børns beskidte sko og klæbende fingre! Som producent af kvalitetsprodukter i Skandinavien siden 1925 har Emmaljunga lang erfaring med hårde vejrforhold og har derfor udviklet sine egne tekstiler. Tekstilerne er ikke kun smudsafvisende og meget vandafvisende, men giver også fremragende beskyttelse mod sol, vind og kulde. Tekstilerne har solfaktorbeskyttelse på 50+. Det gør at kalecher og solsejl beskytter barnet mod solen.
Se mere
STORK
ØnskeBørn
Brands
I 2014 blev en tanke til virkelighed. Nu var alle tankerne og tegningerne fra papiret blevet udviklet til den første prototype. Den nye STORK vogn havde været undervejs siden 2021, den havde gennemgået flere tests, for at vognen kunne opfylde de store drømme om en kompakt vogn, der skulle kunne være i selv de mindste bil og stadig være en skøn barnevogn med et stort liggemål til guldklumpen.
Se mere
Britax Römer
ØnskeBørn
Brands
Hos Britax Römer sørger vi for, at forældrene og deres børn er sikre under transporten. Firmaet har forpligtet sig fuld ud til dette mål, siden de først fabrikerede sikkerhedsudstyr og tilbehør til biler i 1930'erne. Siden udviklingen af Britax Römer's første autostol i 1966, har børnenes sikkerhed været vores største prioritet. I mere end 50 år er der ikke blevet sparet på omkostningerne eller bestræbelserne, til at sørge for endnu mere sikkerhed for de små. I dag udvikler og producerer Britax Römer autostole og klapvogne, og flertallet af vores autostole er "Made in Germany".
Se mere

Thrane.nu