ØnskeBørn Blog

Ønskeliste til barnedåb

onskeliste_til_barnedaab

Mangler I inspiration til dåbsønsker, så læs endelig videre. Her hos ØnskeBørn har vi samlet en masse forslag som vi er sikre på jeres barn vil blive glad for – både nu og når det bliver større.

En gåvogn hjælper med at støtte barnets motoriske udvikling, da den fremmer balance og koordination. Gåvogne kan også være sjove og underholdende for barnet at lege med, da de kan bruge den til at gå rundt og udforske deres omgivelser. Endelig kan en gåvogn også være en god måde at stimulere barnets interesse for at lære at gå på og at styrke deres selvtillid, når de begynder at mestre kunsten at gå rundt med den.

ØnskeBørn fører et stort udvalg af gåvogne. Find dem her

bObles er ikke kun sjovt at lege med, det er også en god måde at stimulere motorikken og balanceevnen på. bObles kan bruges til at træne muskler og forbedre kropsbevidstheden hos både børn og voksne.

Tumemøblerne er lavet af slidstærkt materiale og kan tåle at blive brugt både indendørs og udendørs. Det gør det til en holdbar gave, der kan bringe glæde i mange år frem.

Find alt fra trædesten til rullebræt fra bObles her

Modu er byggelegetøj, som opfordrer til aktiv leg i hjemmet. Det består af skumklodser, samlepinde og hjul – supersimpelt men med et hav af byggemuligheder.

Der findes forskellige byggesæt, så du kan bygge alt fra rullebræt, gyngehest til et køretøj. Se alle mulighederne fra Modu her

 Et fødselsdagstog er en perfekt dåbsgave, som barnet vil kunne pynte fødselsdagsbordet med år efter år.

Du kan vælge et fødselsdagstog med barnets navn eller et særligt tema som barnets stjernetegn. Se alle fødselsdagstoge hos ØnskeBørn. 

En sparegris er en populær dåbsgave, da den symboliserer starten på barnets økonomiske dannelse. Ved at give en sparegris som dåbsgave kan man opmuntre barnet til at lære værdien af at spare, planlægge og prioritere dets penge. Det kan være en god måde at introducere barnet til vigtigheden af at være økonomisk ansvarlig og have sunde pengevaner fra en tidlig alder. Derudover kan en sparegris være et smukt og personligt minde fra dåbsdagen, som barnet kan have glæde af i mange år fremover.

Se ØnskeBørns udvalg af sparegrise her

Et læringstårn er en fantastisk gave at ønske sig til sit barns dåb, da det er en både praktisk og pædagogisk gave. Et læringstårn giver barnet mulighed til at udforske og lære om verden omkring sig, fx i forbindelse med madlavning eller andre aktiviteter i køkkenet. Et læringstårn er derfor ikke kun en gave, men også et redskab til barnets udvikling og læring.

Vi har læringstårne i flere farver – se udvalget her

Legebord og stole til børneværelset er en praktisk måde at skabe et sjovt og kreativt legemiljø for børn. Barnet vil have mulighed for et væld af aktiviteter ved et legebord som at læse bøger, tegne og male eller lege med yndlingslegetøjet.

ØnskeBørn har mange flotte borde og stole, der vil pynte på børneværelset. 

Forkæl dåbsbarnet med en flot og hyggelig lampe til børneværelset. Det kan være Cloud bs lamper med stjernehimmel, der lyser værelset op på en tryg og søvndyssende måde. Nogle Cloud B lamper har også beroligende lyde og findes i forskellige farver og dyr.

En lille natlampe kan også være et rigtig godt ønske. ØnskeBørn har mange søde natlamper som er formet som søde dyr. Se alle lamper her

Vi har samlet en lang række dåbsønsker her, som I kan finde inspiration i, når I skal skrive ønskelister til jeres kommende barnedåb.

Huskeliste til barnedåb

Thrane.nu