ØnskeBørn Blog

Første skoledag

skolestart_blog_2021

Starten af august er altid en spændende tid med de efterhånden store børn. Det er tid til et nyt skoleår eller endda tid til barnets første skoleår. Skal dit barn først starte i børnehave? Så vent med at klikke væk. Uanset om barnet skal starte i skole eller børnehave, så har jeg her fundet nogen lækre ting frem til jer, uanset alder. 

Den første rygsæk

Det er så spændende og man kan næsten ikke vælge. Sådan føler de fleste børn, når de skal vælge deres første rygsæk. Hos ØnskeBørn har vi mange fine børnetasker som du kan se her.

Er dit barn vild med dyr? Så kan jeg anbefale at tage et kig på vores Lässig børnetasker. De er i en tilpas lille størrelse, praktiske og har fine motiver af dyr. Med en Lässig taske er du med til at passe på miljøet, idet taskerne er bæredygtig og er vegansk godkendt (PCTA – Approved Vegan).

Madkassen skal have det rigtige motiv

Hos ØnskeBørn har vi flere madkasser med forskellige motiver, se dem her.

Ved at dit barn har en madkasse med et motiv de elsker, kan du være med til at de gerne vil spise deres madpakke. Måske barnet vil glæde sig til madpakke tid og åbne den, når ynglings figuren er uden på? Hos ØnskeBørn har vi blandt andet madkasse med Paw Patrol og madkasse med Gurli Gris.

Drikkedunke

Skal du have tilhørende drikkedunke til Paw Patrol, Gurli Gris eller bare en neutral drikkedunk? Så har vi flere udvalg lige her.

Med overstående i hånden, er I godt på vej til en god skolestart

Sikkerhed i autostole
Sommerhygge = Jordbærtærte

Thrane.nu