ØnskeBørn Blog

Forkæl mor på mors dag

mors_dag_2021

Den anden søndag i Maj er det mors dag, og hvem vil ikke blive glad for lidt forkælelse, choko-lade eller blomster på dagen? Forkælelses produkter er altid et hit, og vi har fundet nogle for-slag, for at hjælpe dig på vej. 

Hos ØnskeBørn betyder et barns trivsel og velvære alt, men vi bekymrer os også om morens velvære og trivsel. For en glad mor er lig med et glad barn. Vi gør meget for at finde de helt rigtige produkter som letter hverdagen, og derfor har vi en masse lækre ting til mor.

Blandt vores lækre produkter til mor, har vi et vel af selvforkælelses produkter fra Meraki. Med Meraki får du produkter med milde, aktive og nærende ingredienser, der alle er nøje udvalgt for deres egenskaber, dokumenterede virkning og naturlige dufte.

Tag styringen i hjemmet, og placer mor på sofaen

Efter et dejligt fodbad og efterfølgende fodcreme, placeres mor i sofaen med Merakis ansigtsmaske og en god bog. Maskerne er nemme at bruge, og de er skabt til at give dit ansigt det fugt det har brug for.

Spa dag i hjemmet

Skab en velduftende ro i hjemmet med Merakis duftfrisker. Merakis dufte skaber med sin milde og afslappende duft, ro i krop og sind.

En ansigtsmaske er et must til ansigtet. Hos ØnskeBørn har vi flere ansigtsmasker fra Meraki, som er beroligende, velduftende og fugtgivende for huden.

Forkæl dine hænder med Merakis håndlotion, som er en fugtighedscreme, der efterlader huden blød og plejet.

Se alle vores produkter til pleje af både mor og den kommende mor her.

Sommerhygge = Jordbærtærte
Britax Römer

Thrane.nu