Sikkerhedsinformation om produktet

Vi har opdaget en designfejl med Move-motoren der kan bruges med NONOMO® slyngevuggen. Der er en risiko for, at når de anbefalede 6 AA-batterier gentagne gange isættes, kan batteridækslet over tid løsne sig, så batterierne kan falde ud og ned i slyngevuggen. I værste fald kan batterierne falde ned på barnet.

DET ER HELT SIKKERT AT BRUGE MOTOREN MED STRØMKABLET, NÅR BATTERIERNE ER FJERNET.

Du kan stadig bruge motoren ved hjælp af strømkablet. Hvis du endnu ikke har sat batterier i, er din Move motor helt sikker at bruge. Hvis du allerede har isat batterier, skal du sørge for at fjerne dem, før du bruger din NONOMO® Move motor næste gang.

Som de nye ejere af NONOMO®-virksomheden ønsker QLEVR, at du skal vide, at de gør alt i deres magt for at rette op på dette og de tilbyder dig derfor en gratis reparation af motoren (bemærk venligst, at det kan tage op til 4-6 uger før du har motoren tilbage).

Ovenstående problem omfatter kun NONOMO® Move motoren. Slyngevugger, stativer og andet tilbehør er alle stadig helt sikre at bruge.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at arrangere en gratis reparation af din Move motor, bedes du, for at gøre processen så hurtig som mulig, kontakte NONOMO®-kundeteamet direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. De vil vende tilbage til dig inden for 1-2 arbejdsdage.

Thrane.nu