Brands

STORK_Billed_1

STORK – Kompakt og sikker barnevogn

I 2014 blev en tanke til virkelighed. Nu var alle tankerne og tegningerne fra papiret blevet udviklet til den første prototype.

Den nye STORK vogn havde været undervejs siden 2021, den havde gennemgået flere tests, for at vognen kunne opfylde de store drømme om en kompakt vogn, der skulle kunne være i selv de mindste bil og stadig være en skøn barnevogn med et stort liggemål til guldklumpen. STORKEN landede i ØnskeBørns butikker den 15. februar 2015.Navnet STORK opstod med tanke på et gammelt ordsprog, som siger, at storken kommer med børnene. Hvad kunne så være mere nærliggende end at kalde den nyudviklede og fantastiske barnevogn STORK?

Langt liggemål uden at gå på kompromis med komforten

I Danmark har forbrugerne et ønske om, at en barnevogn skal have et stort liggemål og masser af plads til vores børn at sove på. Vi er det eneste land i verden, der bruger barnevogne med et liggemål på over 80 cm. Derfor gik der sport i at udvikle en barnevogn, der skulle være nem at pakke sammen for selv den nybagte mor, der havde sin første debut med børneudstyr. Den skulle kunne være i selv de små bilers bagagerum for at undgå, at stellet eller overdelen kom ind i bilen, hvilket vil slække på sikkerheden inde i kabinen.

STORK Free - STORK med drejehjul

STORK Free er STORK barnevognen blot tilsat de geniale drejelige forhjul, som er designet til både at give en blødhed og en lethed, når vognen skal drejes rundt. Samtidig er de så robuste, at turen gennem skov og terræn bliver nem, da vognens drejehjul kan låses. Den er en af markedets mest kompakte vogne, og den enkle måde at folde vognen sammen på samt den nemme måde at demontere drejehjulene, gør vognen nem og praktisk at have med på turen, selv i små biler.

Customized – din unikke vogn

STORK fås i et væld af moderigtige standardfarver, så det er nemt for dig at sammensætte den barnevogn, som du synes passer bedst til dig. Tænker du STORK i andre farvekombinationer end standardfarverne har du også mulighed for at designe din helt egen vogn. Din helt egen customized STORK. Du kan mixe og matche som du vil med tekstilfarve på overdel, kasse og lift, farve på styr, farve på læder til overdel og lift, farve på stel og hjul.
Hør mere om STORK Customized i din lokale ØnskeBørn

Husk tilbehøret – pusletaske og lift

Det er nemt for dig at fuldende din STORK barnevogn med matchende pusletaske og lift. Pusletasken er rummelid, stilren og med imiterede læderdetaljer. Den har 8 lommer, pusleunderlag samt rem med integrerede knapper til fastmontering på styret. STORK Lift er en rummeligt lift, der kan klappes helt sammen. Den er afbalanceret for at sikre en korrekt hovedindstilling – også når den løftes.
Find pusletaske og lift her

Thrane.nu