Brands

Stokke - Here we grow

Tanken bag alle produkterne er at stimulere barnets udvikling og styrke båndet imellem forældre og barnet. Stokke fokucerer på høj kvalitet, holdbare materialer, funktionalitet og tidløst design, for at sikre en lang levetid på produkterne.  

  Tripp Trapp® Stolen der vokser med barnet®

  Stokke® Sleepi

  YOYO2

  Vi ved, at du har det i dig. Der er ingen rigtig eller forkert måde. Det er kun et spørgsmål om at lære lidt mere i dag end i går. Here we grow

Vi ved, at du har det i dig. Der er ingen rigtig eller forkert måde.
Det er kun et spørgsmål om at lære lidt mere i dag end i går.
Here we grow

Ved bordet

Højstole og tilbehør

Stokke tilbyder innovative højstole og siddeløsninger, som er designet til at bringe barnet ind i hjertet af familien fra dag ét, så at barnet kan udvikle sig sammen med jer rundt om bordet. Stolene er designet så de vokser i takt med barnet og sikre dermed optimal ergonomi og giver den bedste komfort uanset alder.

På farten

Barnevogne og rejseprodukter

Stokke tilbyder en funktionel og stilfuld barnevogn, designet til at bringe barnet nærmere dig, for at I kan knytte kontakt og udforske verden sammen. Stokkes unikke og innovative produkter til rejser er lette, kompakte og pladsbesparende, noget som gør dem perfekte for familier på farten.

Børneværelse og bad

Senge og badekar

Stokke tilbyder et stort udvalg af produkter i høj kvalitet til børneværelset og til badet, indkluderet tekstiler og tilbehør. Produkterne er baseret på Skandinavisk design, holdbare materialer og funktionalitet, som gør at produkterne kan ændres i takt med at barnet vokser, som dermed sikre lang levetid.  

Thrane.nu