Brands

Petitlux_Billede_1

PetitLux

PetitLux er en privat label serie som kun forhandles hos ØnskeBørn. Du finder ikke denne fine serie andre steder. PetitLux hjælper dit barn med at skabe et ønskeunivers med seriens sengetøj, sengerand, ammepude, puslepude, og sikrer tryghed fra start til den lille med den matchende babynest. Et værelse kan rumme forskellige slags historier, og kun fantasien sætter grænser, når du skal forvandle børneværelset på ny.

LEANDER CLASSIC™

Classic™-serien er kendt for sit tidsløse og klassiske design. De organiske og elegante kurver giver et næsten skulpturelt udtryk, der giver dit barn en tryg og rar base.

OEKO-TEX

Serien skaber en hyggelig og harmonisk atmosfære, og den kan købes med god samvittighed. Serien er OEKO-TEX ® klasse 1 certificeret, som betyder, at produkterne ikke indeholder en række problematiske kemikalier, tungmetaller m.v. Derudover er serien 100% økologisk bomuld, hvor der ikke er brugt pesticider, insekticider m.v.

Kvalitet til en god pris

"Jeg er vild med det flotte design på PetitLux serien- og så er det til virkelig gode priser." – Dorte, butikschef ØnskeBørn Aarhus VVelkommen til serien der gør plads til store drømme.

Thrane.nu