Brands

Leander

Leander

Leander er en dansk virksomhed, der leverer dansk design indenfor børne- og babymøbler. Leander produkter har form og funktion i højsædet, og der er lagt vægt på, at den håndværksmæssige kvalitet er i orden. Møblerne leveres i et lækkert design, og den høje kvalitet gør, at et Leander møbel sagtens kan gå i arv.

LEANDER CLASSIC™

Classic™-serien er kendt for sit tidsløse og klassiske design. De organiske og elegante kurver giver et næsten skulpturelt udtryk, der giver dit barn en tryg og rar base.

LEANDER LINEA™

Med Linea™-serien får du møbler med et stilrent udtryk og unikke funktioner. Det smukke håndværk med tappede samlinger matcher en urban livsstil. Møblerne er lavet i massiv eg eller bøg. 

LEANDER LUNA™

Møbelserien Luna™ har et unikt design med skrå linjer og et svævende design, som passer flot ind i den nordiske bolig. Serien fåes i både hvid og grå med ben i massiv eg.

LEANDER MATTY™

Leander Matty™ puslepude er helt unik og nytænkende i forhold til hvordan vi tænker pusleplads. Puslepuden er lavet i blødt PUR skum, som føles ligesom hud. Den er vandafvisende og kan aftørres med sprit på en blød klud.

LEANDER TEXTILES™


Leanders bløde og lækre tekstiler er lavet af kvalitetsmaterialer fra Oeko-Tex 100-certificerede leverandører. De er lavet i god og kraftig kvalitet, som kan holde til at blive brugt. Findes i forskellige farver og matcher smukt Leanders møbelserier.

Leander - Dansk design - Børne- og babymøbler

Leander er en dansk virksomhed, der leverer dansk design indenfor børne- og babymøbler. Leander produkter har form og funktion i højsædet, og der er lagt vægt på, at den håndværksmæssige kvalitet er i orden. Møblerne leveres i et lækkert design, og den høje kvalitet gør, at et Leander møbel sagtens kan gå i arv.

Hos ØnskeBørn finder du et større udvalg af produkter fra LeanderBlandt produkter har vi den populære Leander Classic™ vugge, som findes i hvid og grå. Det smarte ved vuggen er, at den giver frie og rolige bevægelser i alle retninger, som beroliger dit barn og stimulere barnets sanser, balance og motorik.

Leander Matty™ puslepude er praktisk og populær fordi overfladen er vandafvisende og overfladen er blød og føles som hud. Puslepuden er ekstra hygiejnisk, da Matty kan aftørres med med sprit på en blød klud.Med den smarte Leander Classic™ Baby-Jr. seng får du en seng med vokseværk. Sengen kan nemlig udvides med tiden fra babyseng til juniorseng og kan derfor følge barnet helt fra lille til 6-7-års alderen.

Den klassiske Leander Classic™ højstol er fremstillet af formspændt bøgetræ, der giver barnet stabilitet og styrke fordi den støtter barnet de rigtige steder. Designet er let og elegant og gør det muligt at bruge højstolen hele livet.Leander Luna™ serien har et svævende og let design, med unikke detaljer og holdbar kvalitet. Serien findes i hvid og grå og ben i massiv eg.Unikt designhåndværk er kendetegnet for Leander Linea™ serien. 

Møblerne har unikke egenskaber og et stilrent udtryk. Møblerne fåes i massiv eg eller massiv bøg.Leander Wally™ væghængt puslebord er et godt alternativ til dig, som ikke har meget plads at gøre med.

Puslebordet Wally har et let design og er væghængt hvilket vil sige at efter brug, vippes den sammen, og kræver derfor ikke meget plads.

Thrane.nu