Brands

Done by Deer

Done by Deer

Done by Deer er et dansk firma specialiseret i innovative babyprodukter med design der lader børn lege sig frem til barndommens udviklingstrin. Med sikkerhed, holdbarhed og fantasi som nøgleord stræber Done by Deer og deres søde dyrevenner efter at være trofaste følgesvende i barnets rejse fra nyfødt til tumling.

Done by Deers produkter er skabt til familier, der ønsker at kombinere et hjem i børnehøjde med enkeltheden fra dansk design.

Legetid

Done by Deer designer legetøj, der inviterer til leg og stimulerer barnets sanser. De søde dyr hjælper dit barn til at udvikle sig og lære nye færdigheder. Intet er overladt til tilfældighederne i Done by Deers produkter – hver en farve og form er valgt til at stimulere barnet i netop dét udviklingsstadie barnet er i. For de helt små børn styrker kontraster og farver synssansen, og de mange legende elementer hjælper grov- og finmotorikken på vej. I takt med at barnet vokser bliver legen mere interaktiv og fantasifuld, og produkterne giver mulighed for timevis af leg, hvor blandt andet evnen til at løse problemer bliver trænet.

For at skabe produkter, der opfylder både forældre og barns behov, bestræber Done by Deer sig på at ramme den perfekte balance mellem æstetik, humor og funktionalitet – og vigtigst af alt er sikkerhed altid førsteprioritet.
Done by Deers søde dyr er altid på udkig efter et tryg hjem, hvor de kan hjælpe små og store børn med at lege og lære.

Spisetid

Inviter Done by Deers dyrevenner til middagsbordet og lad dem inspirere dit barn til at prøve nye og forskellige typer af mad. Det store udvalg af produkter støtter de små på deres madeventyr – fra babys første måltider til en selvsikker tumling, der selv kan spise. Detaljer og mønstre i Done by Deers spisetidsprodukter bringer fantasi og fortællinger til bordet. Inkludér dyrene i måltidet og opdigt historier, der gør spisningen sjov for de små.

Done by Deer designer produkter med funktioner, der hjælper børn med at lære at spise på egen hånd. Derfor finder du produkter med nyttige høje kanter, praktisk anti-slip og sugeevne, tallerkener med opdelte rum, kopper med håndtag og låg – alt sammen for at gøre det nemt og sjovt for de små at spise selv. Dyk ned i udvalget af farverige tallerkener, skåle, kopper og bestik og match dine egne favoritter eller vælg fra de sammensatte sæt. Husk en hagesmæk for mindre rengøring og opbevar resterne i en praktisk madopbevaringsbeholder.

På tur

Gør dine ture ud af huset med din lille så bekvemme som muligt. Når du begiver dig ud på eventyr – store eller små – har du brug for både praktisk og underholdende udstyr. Done by Deer designer praktiske vandafvisende tasker og smarte to-go-produkter. Udvalg af tasker byder på noget for hele familien. Forskellige fine rygsække, termotasker og en crossover-taske til børnene. Og til forældrene finder du rummelige pusletasker og -rygsække.

Når man er på farten, kan alle blive sultne eller bare have lyst til en lille snack – Done by Deer har, hvad du behøver. Pak en madkasse eller madopbevaringsbøtte til de sultne, og fyld en snackboks eller todelt beholder med favoritter til snacktid. Glem ikke at medbringe en drikkedunk med noget i til at slukke tørsten. Mad og drikke er bedst, når de stadig er friske, så brug et køleelement i en termotaske eller medbring en termoflaske for at holde dine drikkevarer kolde eller varme.

Pak din foretrukne Done by Deer taske med alle nødvendighederne og udforsk verden – og hvis eventyret er større, så sørg for, at den lille sidder godt i barnevognen med en barnevognspude.

Sovetid

Når det er tid til lur eller klokken slår sengetid, finder du alle nødvendighederne blandt Done by Deers hyggelige og bløde tekstiler. Lad de søde dyrevenner hjælpe dit barn med at finde ro. Dyrene er synlige på næsten alle produkter, mens andre er designet med konfetti-print og prikker. Dit barn vil elske at falde i søvn sammen med Croco, Elphee eller Lalee – uanset om det er som bamse, motiv på sengetøj eller sovepose. Du finder også sengerande i fine farver og en uro, der spiller sød musik.

Done by Deer er et GOTS-certificeret mærke og producerer mange af deres tekstiler i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Alle deres sove- og plejetekstiler er OEKO-TEX® certificerede.

Thrane.nu