ØnskeBørn Blog

Opskrift på pizzasnegle
Mathilde / ØnskeBørn
Opskrifter
Lækre hjemmelavede pizzasnegle som passer perfekt til madpakken eller til picnic.Tag børnene med i køkkenet og hyg jer sammen med denne nemme opskrift på lækre pizzasnegle. 
Se mere
Ta' dine børn med i køkkenet
Mathilde / ØnskeBørn
Gode råd
Tomatskiver ligger splattet på gulvet, tomatpure ned af trøjen, og barnet står med revet ost i håret - alt sammen alle andre steder end i skraldespanden. Det kan virke uoverskueligt at have børn med i køkkenet, men det er sanseligt, og de fleste børn ELSKER det. 
Se mere
Opskrift: Modellervoks
Mathilde / ØnskeBørn
Gode råd
Styrk fantasien med hjemmelavet modellervoksDet tager 15 minutter at fremstille en portion modellervoks – og så er den ikke giftig.Der findes mange grunde til at styrke barnets kreativitet, da både fantasi, motorik og forståelse styrkes ved, at vi som forældre stiller nysgerrige spørgsmål. 
Se mere
Find julen i skoven
Mathilde / ØnskeBørn
Familielivet
Julen varer længe, koster mange penge.. December er og bliver en dyr måned, men I kan faktisk finde rigtig mange ting ude i skoven, som kan bruges til skabe julehygge i hjemmet.Tag familien under armen og kig lidt ned. Skoven bugner af kogler, mos og kviste, som kan blive til smukke juledekorationer sammen med lidt ler.
Se mere

Thrane.nu