ØnskeBørn Blog

Aktivitet, træning og stimuli giver mere energi og større overskud

Artikel_-_Maria_Dior_1

Ofte nedprioriterer vi mødre vores egen sundhed til fordel for familiens behov. Vi føler os trætte og uoplagte og mangler overskud til at "gøre noget godt for os selv". Men vidste du, at træning og sundhed giver dig energi og overskud? Og at det kan føre til, at du har mere overskud til at være den mor, du gerne vil? 

Vi ved jo godt, at vi skal hjælpe os selv, før vi kan hjælpe andre. Men hvorfor er træning så placeret så langt nede på vores prioriteringsliste?

Maria Dior er et træningsstudie specialiseret i graviditet, fertilitet og efterfødsel. ØnskeBørn og Maria Dior har indgået et samarbejde, så du får adgang til et helt univers af træningstips, artikler og inspiration til en sundere hverdag før, under og efter din graviditet.

Der kommer løbende tilbud om gratis online webinarer, konkurrencer
og meget mere. Læs mere på: www.onskeborn.dk/mariadior

Træning bør stå øverst på din to-do liste

Tiden til én selv er ofte knap, når man er mor. Ja, det gælder også dig, der er på barsel.

Korrekt træning efter fødslen kan være essentielt for at undgå gener og skader senere i livet. At arbejde som mor 24/7 tærer mere på kroppen, end du lige tror. Især efter en graviditet og fødsel.

På samme tid giver træning energi og overskud. Det gør dig mere produktiv. Og så reducerer det risici for hjertekarsygdomme, knogleskørhed, livsstilssygdomme og smerter i ryg og bækken.

Træning skal være sjovt og givende

Træning med dine børn giver nærende samvær. Det er en måde at lege med dine børn på, hvor du også styrker din egen krop. Samtidig giver du også dine børn mulighed for at udforske egen krop og blive bedre motorisk.

Vi ved, at du prioriterer dit barns velvære før dit. Og det er forståeligt. Men dit barns behov er også, at du har overskud til at lege i timevis. At du orker at stå i køkkenet og lave mad. At du orker at hjælpe dit barn op og ned ad trapper, og til at falde til ro i din favn hver aften, uden at din krop falder sammen.

Du kan vende den på denne måde: Hvis din krop og dit hoved ikke kan overskue det, kan du jo ikke være den bedste mor for dit barn og heller ikke imødekomme dit barns behov.

Dit barn er din fitness-buddy

Men hvordan får du tid til at træne med en baby derhjemme? Eller måske endda med flere børn og et krævende arbejde og en hverdag, der skal køre? Og hvad skal du lige træne?

ØnskeBørn har i samarbejde med bObles udviklet en serie, som fremmer aktivitet med børnene. Og vi viser dig, hvordan du nemt kan bruge din krop bedre med redskaber, som dit barn også er vild med. Du slår to fluer med ét smæk, hvis du kombinerer din egen træning og sundhed med kvalitetstid og nærvær med dit barn.

Vi lover dig sved på panden, smil fra dit barn og en fed følelse i kroppen.

3 Uundværlige øvelser lige efter fødslen
Den rigtige madras kan være altafgørende …

Thrane.nu